Online sollicitatieplatform

Vacatures

Terug naar overzicht

Indien je je wenst kandidaat te stellen voor een openstaande vacature, dien je je eerst hier te registeren.
Na registratie dien je je hier aan te melden.

Vacature: Aanwerving Beroepsbrandweer m/v

Momenteel heeft de zone 1 openstaande plaats voor een beroepsbrandweerman/-vrouw in opleiding daarenboven leggen we ook een werfreserve aan die twee jaar geldig blijft.

De openstaande plaats en toekomstige plaatsen zijn opleidingsplaatsen. Dit houdt in dat we de brandweerman man/-vrouw flexibel inzetten in de verschillende posten van de zone. Bijvoorbeeld daar waar er uitval is wegens langdurige ziekte. Van zodra er een definitieve plaats vrijkomt, zal hij/zij daar tewerkgesteld worden en dit hoofdzakelijk in dagdienst (8u – 16.30u van maandag tot en met vrijdag).

Voorwaarden, aanbod en meer info over de proeven  vind je in de documenten onderaan (publicatie).

Interesse?  

  1. Registreer je en solliciteer via dit platform. Zorg ervoor dat je alle gevraagde documenten upload.
  2. Vul de motivatiebrief in via deze LINK Deze motivatiebrief is verplicht onderdeel van je kandidatuurstelling. Vergeet dit document niet in te vullen! Zoniet, kunnen we je kandidatuur niet weerhouden.

Vragen? Contacteer onze personeelsdienst via mail personeelsdienst@zuidwestlimburg.be of via telefoon 011 24 88 19 en vraag naar An Fonteyn of Annelies Moelans

Nog een tip: zorg ervoor dat je kandidatuur volledig is. Zo niet, dan kunnen we jouw kandidatuur helaas niet weerhouden.

Bedankt voor je interesse en veel succes!


Documenten
Publicatie